Falbygdens MC Veteraner

Utflyktsmål 2021

Lussefikaträffen

2021-12-08

Årets lussekaffeträff anordnades i Falköpings Bouleallians lokaler. 20 medlemmar mötte upp och som bjöds på lussekatter och pepparkakor. Stämningen var på topp och mycket fanns att prata om.

Eftersom detta var årets sista sammankomst så vill styrelsen önska samtliga medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Årsmötesförhandlingar för år 2020

29-9-2021 Årsmötesförhandlingar för år 2020 hölls på festvåning 4,an huset i Tidaholm. Efter föhandlingarna så avslutas kvällen med att klubben bjuder på en god middag. Det var 38 st medlemmar som var närvarande.

Besök hos Brandstorps Hembygdsförening

2021-07-17

Högsommarvärme, runt 30 grader så samlades 15 st medlemmar för att besöka Brandstorps Hembygdsförening. Detta har blivit en tradition som vi återkommer till varje år. Som vanligt så blev vi väl mottagna och miljön är den bästa tänkbara med utsikt över vättern.

Veteranträff hos Gökhems Bygdegårdsförening

2021-06-30

Vid ordinarie onsdagsträff så blev klubbens medlemmar inbjudna till Gökhems Bygdegårdsförening som arrangerar en veteranträff första onsdagen efter midsommar. Vi var närmare ett 25 tal medlemmar som mötte upp inför gemensam färd runt Mösseberg där Gökhem ligger. Arrangemanget var välbesökt med både utställare och besökare, även kaffe med tillbehör och korv med bröd serverades. Besökare kom på både traktor, bil, mc och moped. Även en tändkulemotor var utställd och som startades till besökarnas belåtenhet.