Falbygdens MC Veteraner

Evenemang 2024

2024-04-10.

MCV Falbygden höll årsmötesförhandlingar den 10 april i Falbygdens Boulallians lokal i Falköping. 40 medlemmar deltog på mötet och efter att föredragningslistan och personvalen till styrelsen för 2024 var avklarade så bjöd klubben deltagarna på räksmörgås och kaffe. Ordförande Bengt Olof Karlsson meddelade att han avgår som ordförande och till ny ordförande för 2024 valdes Börje Johansson. Under fliken "Styrelsen" ser ni hela styrelsens sammansättning för 2024. 

Rådsmötet 2024-05-24/26

MCV Falbygden tillsammans med Club MC Veteranerna Sverige stod tillsammans för arrangemanget att utföra det vartannat år återkommande rådsmötet som ska samla ledare för samtliga lokala MCV föreningar. Vädret var strålande och arbetsmoralen hög som mynnade ut i givande diskussioner. Som avkoppling så hade MCV Falbygden lagt ut en fin mc slinga på ca 7,5 mil med stopp för en kopp kaffe hos Nostalgimacken i Annelund. Vid 13.00 tiden på söndag så avslutades mötet och var och en lämnade Sjötorps Säteri i Larv med vad jag tror en helt igenom positiv upplevelse i denna fagra västgötska kulturmiljö.

Husqvarnaresan 2024-05-30.

Gert Carlsson hade arrangerat en bussresa till Husqvarna museet. av de 20 platser som stod till förfogande i bussen så blev 19 av dem besatta. Detta museum har ett stort utbud av det som Husqvarnafabriken har tillverkat, allt ifrån husgeråd, vapen och 2 hjuliga fordon. Efter ca 2 timmar så beslutade vi att en bit mat skulle passa så vi intog lunchen vid IKEA,s restaurang. Vi tackar Gert och hans broder som körde bussen för ett trevligt och välarrangerad resa.


Klubbrallyt 2024-06-06.

Årets klubbrally arrangerades av Magnus Olofsson och Roger Lindberg. Medlemmarna samlades kl 10.00 vid Åsle Tå och där tog Magnus täten och vi körde en runda på ca 4 mil. Solen sken och det är verkligen njutbart att kunna åka på krokiga vägar och få se det vackra som falbygden har att visa i försommartid. Efter målgång så gick deltagarna en kortare tipspromenad med kluriga frågor som Roger hade gjort. En klubbmästare för 2024 ska koras och i år blev det Gunnar Jegerås som tog hem förstapriset och får förvalta vadringspriset samt en prischeck hos Biltema. De tre pristagarna blev:

1,a Gunnar Jegerås  2,a Kent Johansson  3,a Peder Bodin. alla tre fick var sin prischeck hos Biltema. Som avslutning bjöd klubben samtliga på lunch på Restaurang och Cafe Åsle Tå.

Tack Magnus och Roger för ett väl genomfört klubbrally.

Mötesdeltagarna vid Nostalgimacken 

Vinnaren i mitten Gunnar Jegerås flankerad av 2,an Kent Johansson och 3,an Peder Bodin