MCV FALBYGDEN

Aktiviteter 2022

EVENEMANGSKALENDER 2022

Har ni något lämpligt resmål för någon lördag eftermiddag kontakta någon i styrelsen senast helgen innan så utskickas ett grupp sms till samtlig medlemmar.


Söndagsfika på Restaurang och Cafe Åsle Tå från första söndagen i februari till och med söndagen den 18 december. Tid: 11.00.

Söndagsfikat emellan 18 december 2022 och till och med 22 januari 2023 är på Biltema i Falköping. Från och med den 29 januari 2023 återgår vi till Åsle Tå restaurang och cafe´. Tiden är 11.00 som vanligt.Från och med den 1-1 2023 så kommer inte det att tas fram några förbestämda besöksaktiviteter för januari, februari, mars, september, oktober och november. Styrelsen har kommit fram till att det är nästintill omöjligt att hitta lämpliga besöksmål som inte redan har besökts samt att klubben har informationen via e-mail och sms utskick som kan göras på kort tid. Härmed uppmanar styrelsen att samtliga medlemmar bör hjälpa till att ta fram lämpliga aktiviteter. Det är bara att kontakta någon i styrelsen eller via e-mail som finns att hitta på hemsidan. Det kommer endast att vara ett pappersutskick / år och det är i samband med utskick av kallelse till årsmötet samt inbetalningskort för medlemsavgiften.