Falbygdens MC Veteraner

Evenemang 2021

2021-06-30

Vid ordinarie onsdagsträff så blev klubbens medlemmar inbjudna till Gökhems Bygdegårdsförening som arrangerar en veteranträff första onsdagen efter midsommar. Vi var närmare ett 25 tal medlemmar som mötte upp inför gemensam färd runt Mösseberg där Gökhem ligger. Arrangemanget var välbesökt med både utställare och besökare, även kaffe med tillbehör och korv med bröd serverades. Besökare kom på både traktor, bil, mc och moped. Även en tändkulemotor var utställd och som startades till besökarnas belåtenhet.

Veteranträff hos Gökhems Bygdegårdsförening

Besök hos Brandstorps Hembygdsförening

2021-07-17

Högsommarvärme, runt 30 grader så samlades 15 st medlemmar för att besöka Brandstorps Hembygdsförening. Detta har blivit en tradition som vi återkommer till varje år. Som vanligt så blev vi väl mottagna och miljön är den bästa tänkbara med utsikt över vättern.

Årsmötesförhandlingar för år 2020

Årsmötesförhandlingar för år 2020 hölls på festvåning 4,an huset i Tidaholm. som traditionen bjuder så avslutas kvällen med en god middag. Det var 38 st medlemmar som var närvarande.

Lussefikaträffen

2021-12-08

Årets lussekaffeträff anordnades i Falköpings Bouleallians lokaler. 20 medlemmar mötte upp och som bjöds på lussekatter och pepparkakor. Stämningen var på topp och mycket fanns att prata om.

Eftersom detta var årets sista sammankomst så vill styrelsen önska samtliga medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Klubbrallyt 2021

I mitten segrare Ing Britt Henriksson med 2,an Leif Blomster samt 3,an Folke Hjalmarsson
I mitten segrare Ing Britt Henriksson med 2,an Leif Blomster samt 3,an Folke Hjalmarsson
Familjen Ohlsson.
Familjen Ohlsson.

Klubbrallyt kördes den 6 juni, Sveriges nationaldag. Göran Ohlsson med familj hade arrangerat rallyt som startade vid Motell Ålleberg Falköping. Deltagarantalet blev så stort (45 st) att Göran blev tvungen att delge deltagarna slutmålet som brukar vara hemligt för att risken att vi skulle komma ifrån varann var stor. Resan gick på fina asfalterade vägar som till slut mynnade ut vid familjens sommarstuga som är beläget intill den vackra Sämsjön. Här var det förberett med kaffe och fralla samt en tipspromenad med 2 praktiska prov. Efter att deltagarna fått vila en stund vid den vackra sjöstranden så bjöds det på grillade hamburgare med tillbehör. Som avslutning på eftermiddagen så redogjorde Göran resultatet av frågor och aktiviteter för att utse en klubbmästare för 2021. Klubbmästare blev Inga Britt Henriksson, 2,a blev Leif Blomster samt 3,a blev Folke Hjalmarsson, samtliga förärades med var sin pokal. Eftersom MCV Sverige firar 50 års jubileum i år så fick samtliga deltagare en minnesgåva, en t-skirt med mcvloggan på bröstet. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev en strålande försommardag. Alla vi som fick deltaga under denna alltigenom trevliga dag vill tacka Göran och Monica Ohlsson med barn och barnbarn för ett väl genomfört arrangemang.